Κατηγορίες

  • Σπρέι αφαίρεσης ετικετών & κόλλας A02018 400ml Stac Plastic
Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Σπρέι αφαίρεσης ετικετών & κόλλας A02018 400ml Stac Plastic

  • 6.87€
    • Κωδικός Προϊόντος: 10251
    • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
      

    Αφαιρέστε κόλλα, ετικέτες και αυτοκόλλητα
    Το REMOVETUTTO διαλύει και καθαρίζει τα ενοχλητικά υπολείμματα κόλλας μετά την αφαίρεση ενός αυτοκόλλητου, ετικέτας ή κολλητικής ταινίας. Με αυτό το καθαριστικό ψεκασμού μπορείτε επίσης να διαλύσει και να καθαρίσετε λίπος λεκέδες, λάδι, πίσσα, τσίχλα (τσίχλες), φρέσκο χρώμα και κερί, βερνίκι παπουτσιών και πολλά άλλα. Αφαιρεί επίσης εύκολα τα υπολείμματα κόλλας και τους λεκέδες από τις washable επιφάνειες, οι οποίες θεωρούνται μερικές φορές αδύνατο να εξαλειφθούν. Το γεγονός παραμένει ότι αυτά τα είδη προϊόντων αναζητούνται και χρησιμοποιούνται ως ετικέτες αποκόλληση ψεκασμού,λειτουργία αφαίρεσης συχνά πολύ ενοχλητικό.

    Άλλα συστήματα μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη των υπολειμμάτων κόλλας, όπως η χρήση αλκοόλ, βενζίνης, ακετόνης ή τριελίνης, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς αυτά τα προϊόντα θα μπορούσαν εύκολα να βλάψουν και να αποχρωματίσουμε τις επιφάνειες. Συχνά παίρνετε τα μεγάλα αποτελέσματα με τη χρησιμοποίηση μερικών σταγόνων του λιπαντικού όπως το wd40 ξεκλειδώνοντας το ψεκασμό,αφήνοντας το να λειτουργήσει για λίγα λεπτά, και να το αφαιρέσετε έπειτα με ένα ύφασμα ή μια πετσέτα εγγράφου.

    Σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα σκόπιμο να δοκιμάσετε επίσης την κόλλα αφαιρέσετε σπρέι στις βαμμένες επιφάνειες που σκοπεύετε να μεταχειριστείτε και στη συνέχεια να αερίσετε το περιβάλλον.

    Το REMOVETUTTO είναι ένα καθαριστικό που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση λεκέδων κραγιόν, μάσκαρα ή ανεξίτηλο μελάνι, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

    Ετικέτες: Σπρέι, αφαίρεσης, ετικετών, &, κόλλας, A02018, 400ml, Stac, Plastic

    Γράψτε μια κριτική

    Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική