Κατηγορίες

  • Ηλιακό Επιτοίχιο φωτιστικό 48 LED με αισθητήρα κίνησης αδιάβροχο
Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Ηλιακό Επιτοίχιο φωτιστικό 48 LED με αισθητήρα κίνησης αδιάβροχο

  • 10.12€
    • Κωδικός Προϊόντος: 35021
    • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
      

    Ηλιακό Επιτοίχιο Φωτιστικό - Προβολέας Ασφαλείας Τοίχου LED με Ανιχνευτή Κίνησης & Αισθητήρα Νυκτός / Φωτοκύτταρο - Solad Led Light

    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    Ένταση φωτός: 0,2W
    Τροφοδοσία: 3.7V (1200mAh)
    Αριθμός LED: 48
    Διαστάσεις (Μ / Π / Υ): 4,7 / 9,5 / 12,5 εκ
    Βάρος: 153g
    Βάρος με Συσκευασία: 180g

    Για να φωτίσετε τη βεράντα, το μπαλκόνι ή το δρόμο σας, συμπεριλαμβανομένης της μπροστινής πόρτας, χρειάζεστε μια μικρή, ισχυρή λάμπα. Το φως, που παράγεται από έναν αισθητήρα κίνησης, αυξάνει την ασφάλεια στο σπίτι σας. Επιπλέον, ένα ευρύ φάσμα φωτός αυξάνει την άνεση το βράδυ ή νωρίς το πρωί.

    Ο εξωτερικός μας φωτισμός τροφοδοτείται από ένα ηλιακό πάνελ. Η ενσωματωμένη μπαταρία 1200mAh παρέχει επαρκή και καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας απόδοση φωτός.
    Επιπλέον, η λυχνία LED μας διαθέτει αισθητήρα ο οποίος ανιχνεύει το τρέχον φως περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός. Χάρη στην ηλιακή μονάδα και την εσωτερική μπαταρία, το φωτιστικό μας είναι απολύτως αυτόνομο χωρίς συντήρηση και δεν απαιτεί πρόσθετη πηγή ενέργειας.

    Περιλαμβάνονται όλα τα υλικά στερέωσης που απαιτούνται για προσάρτηση. Το περίβλημα μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά διαφορετικά υποστρώματα. Η εγκατάσταση προορίζεται για εξωτερική χρήση, η ηλιακή μονάδα απαιτεί απλό φως της ημέρας για να αυξήσει το επίπεδο της μπαταρίας.

    Ετικέτες: Ηλιακό, Επιτοίχιο, φωτιστικό, 48, LED, με, αισθητήρα, κίνησης, αδιάβροχο

    Γράψτε μια κριτική

    Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική