Κατηγορίες

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Ηλιακός Επιτοίχιος προβολέας 10W LED με μπαταρία 1800mA και αισθητήρα κίνησης

  • 23.51€
    • Κωδικός Προϊόντος: 35024
    • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
      

    Η σειρά ηλιακών λαμπτήρων LTC είναι προϊόντα που συνδυάζουν προσεγμένη κατασκευή και υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.  

    Ο ηλιακός λαμπτήρας LL141 είναι κατασκευασμένος με καινοτόμο, διαιρούμενο σχεδιασμό. Η μονάδα λάμπας έχει διαχωριστεί πλήρως από το ηλιακό πάνελ. Η μόνη σύνδεση μεταξύ των δύο στοιχείων είναι ένα μακρύ, εύκαμπτο καλώδιο. Χάρη σε αυτή τη λύση, ο χρήστης είναι σε θέση να παρέχει ηλιακό φως σε δυσμενές μέρος. Εάν η προβλεπόμενη θέση για τη λάμπα είναι στη σκιά, το ηλιακό πάνελ μπορεί να εγκατασταθεί σε διαφορετικό, καλύτερα ηλιόλουστο μέρος. 

    Η αρχή λειτουργίας της συσκευής είναι πολύ απλή. Το ηλιακό πάνελ συλλέγει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης ημέρας και την αποθηκεύει στον συσσωρευτή που είναι ενσωματωμένος στη λάμπα. Όταν ο ήλιος δύει, η λάμπα χρησιμοποιεί την προηγουμένως αποθηκευμένη ενέργεια για να τροφοδοτήσει τη δίοδο COB προκειμένου να φωτίσει το επιλεγμένο μέρος. Χωρίς βύσματα ή καλώδια ρεύματος, μια ηλιακή λάμπα μπορεί να συλλέξει ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και να τη χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά μετά το σκοτάδι. 

    Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες κίνησης και λυκόφωτος διασφαλίζουν ότι η λάμπα ανάβει μόνο όταν χρειάζεται. Ο συνδυασμός αισθητήρων επιτρέπει στη λάμπα να λειτουργεί μόνο μετά το σκοτάδι, υπό την προϋπόθεση ότι ανιχνεύεται κίνηση. Αυτή η λειτουργία καθιστά τη συσκευή πολύ οικονομική, η λάμπα δεν σπαταλά πολύτιμη ενέργεια.


    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    Τύπος διόδου: COB
    Ισχύς: 10W
    Φωτεινή ροή: 1200lm
    Αισθητήρας κίνησης: 120°, 3-5m
    Χώρος φωτισμού: 80-100 m2
    Ενσωματωμένη μπαταρία Li-Ion: 1800 mAh
    Υλικό: ABS
    Διαστάσεις: 150x110x25mm

    Xρώμα: Μαύρο


    Ετικέτες: Ηλιακός, Επιτοίχιος, προβολέας, 10W, LED, με, μπαταρία, 1800mA, και, αισθητήρα, κίνησης

    Γράψτε μια κριτική

    Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική