Κατηγορίες

  • Emsisoft AntiVirus / Anti-Malware - Καινούργιο
Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές

Emsisoft AntiVirus / Anti-Malware - Καινούργιο

  • 17.05€
    • Κωδικός Προϊόντος: PR-AV-EMS
    • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
      

    Κορυφαία Ανίχνευση Ιών
    Δύο από τις καλύτερες τεχνολογίες ανίχνευσης ιών για βέλτιστη ανίχνευση.

    Καμία επιβράδυνση του Υπολογιστή
    Η προηγμένη έξυπνη δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης κάνει την σάρωση γρηγορότερη, μέρα με τη μέρα.

    Εγγύηση Ανίχνευσης Κακόβουλων Προγραμμάτων
    Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τον υπολογιστή σας μακριά από κακόβουλα λογισμικά.

    Ασφάλεια
    Πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες το εμπιστεύονται ανά το παγκόσμιο!

    Δοκιμάστε το Emsisoft Anti-Malware, χωρίς ρίσκο
    Παραμείνετε ασφαλείς με ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

    Surf Protection: Αν άθελα σας προσπαθήσετε να προβείτε σε κάποια ιστοσελίδα που εξαπλώνει ιούς Trojans ή spyware, το Emsisoft Anti-Malware θα σας αποτρέψει από το να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα αυτή. Η ενσωματωμένη λίστα από επικίνδυνες και κακόβουλες ιστοσελίδες ανανεώνετε αυτόματα κάθε ώρα.

    Προστασία Αρχείων (FileGuard): Το σημαντικό αυτό επίπεδο προστασίας ελέγχει όλα τα αρχεία τα οποία λαμβάνονται ή τρέχουν έναντι πάνω από 10 εκατομμυρίων γνωστών, κακόβουλων λογισμικών. Το έξυπνο Emsisoft Anti-Malware File Guard βελτιώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να μην έχετε την αίσθηση πως δεκάδες αρχεία σαρώνονται και ελέγχονται κάθε δευτερόλεπτο.

    Behavior Βlocker: Έτσι ώστε να προφυλαχτείτε από απειλές οι οποίες ακόμα δεν συμπεριλήφθηκαν στο signature database, το EmsisoftAnti-Μalware παρακολουθεί συνεχώς την συμπεριφορά όλων των ενεργών προγραμμάτων ενώ σας ειδοποιεί μόλις αντιληφθεί κάτι ύποπτο. Μαζί με το live cloud-verification του Emsisoft Anti-Malware Network είναι το απόλυτο μας όπλο εναντίων των ειδικών και εξελιγμένων κακόβουλων επιθέσεων που άλλοι δεν μπορούν να σας προστατέψουν από αυτά.

    Δύο σαρωτές για εκκαθάριση των ηλεκτρονικών απειλών

    Γιατί δύο? Αν και ο δικοί μας σαρωτές ήδη προστατεύουν τον υπολογιστή σας σχεδόν από όλους του κινδύνους, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με μια δεύτερη μεγάλη εταιρεία antivirus, έτσι ώστε να συνδυάσουμε τις τεχνολογίες μας για μέγιστη ανίχνευση. Ελέγξτε τα τελευταία συγκριτικά στοιχεία. Οι πολλαπλές νίκες μας σε δοκιμές, επιβεβαιώνουν ότι χρησιμοποιώντας δύο μηχανές σάρωσης προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια παρά μόνο μια.

    Θα νομίζετε πως γίνεται σπατάλη. Σίγουρα όχι! Συνδυάσαμε τους σαρωτές μας στο χαμηλότερο επίπεδο για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη απόδοση. Ο διπλός σαρωτής μας είναι πράγματι πιο γρήγορος και πιο ελαφρύτερο από τα περισσότερα μονοκινητήρια προϊόντα. Επίσης αποφεύγουμε τη φόρτωση οποιασδήποτε υπογραφής (fingerprints) της μηχανής Α που δεν χρειάζονται λόγο του ότι ήδη η μηχανή Β τις εντοπίζει.




    Πληροφορίες
    Grade Καινούργιο
    Κατασκευαστής Emsisoft

    Ετικέτες: Emsisoft, AntiVirus, /, Anti-Malware, -, Καινούργιο

    Γράψτε μια κριτική

    Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική